Puijo ensilumenlatu päivälippu norm.

11,50 

Ensilumenlatu Kuopiossa Puijolla avataan joka vuosi ennen varsinaista hiihtokautta  . Latu tehdään viime talvena lumetetusta ja kesän yli säilötystä lumesta. Ensilumenladun käyttö on ennen varsinaisen hiihtokauden alkua maksullista.

Puijon hiihtokausi on avataan perjantaina 11.11.2022. Ladun pituus on 1,7 km. Puijon hiihtostadionilta lähtevä ensilumenlatu lähtee hiihtostadionin kentältä pysäköintialueen puoleisesta päästä. Ladun oikeassa reunassa on perinteisen ura, joten se sopii mainiosti niin vapaalle kuin perinteisellekin hiihtotavalle. Avauspäivästä alkaen hiihtämään pääsee vaikka vuorokauden ympäri, latu on valaistu klo 7.00-21.00. Puijon ensilumenlatu on maksullinen kunnes kaupungin yleiset ladut avataan.

Puijon ensilumenladun hinnasto sis. Alv 10 %(alkukaudesta voimassa):

      Kausikortti 50 €, ale-ryhmät* 33,50 €

      Päivälippu 11,50 €, ale-ryhmät* 6 €

      Kausikortti alle 18v. 30 €

      Päivälippu alle 18v. 5 €

      Perhepäivälippu 22 € (2 aikuista + lapset)

Ensilumenlatu tuotteet myynnissä verkkokaupassa.

VERKKOKAUPASTA SAATU KUITTI ON TOSITE MAKSUSTA JA OIKEUDESTA LADUN KÄYTTÖÖN. Liput on henkilökohtaisia, Ale ryhmään kuuluva, varustaudu esittämään oikeutesi alennukseen

 * Ale-ryhmät: varusmiehet, siviilipalvelusmiehet, opiskelijat, työttömät, eläkeläiset. Alle kouluikäiset lapset ilmaiseksi maksavan aikuisen kanssa.

Luethan asiakassopimusehdot täältä, ja klikkaat vielä alempaa hyväksytyksi.

Tuotetunnus (SKU): 607003 Osasto: